Project omschrijving

Cloud software support medewerker

Neem contact op met Petra Visser als je vragen hebt.

Solliciteren

Cloud software support medewerker

Vind je het leuk om uitgedaagd te worden bij een 100% cloud software bedrijf? Heb je een afgeronde HBO opleiding en ben je graag in contact met klanten, die je kunt helpen dankzij je technische skills? Kom dan bij ons werken.

Wat doe je als Cloud software support medewerker bij Scienta

 • Onze klanten en partners volledig ontzorgen; je helpt ze bij al hun vragen en je zorgt ervoor dat ze het maximale uit onze software Scienta kunnen halen.
 • Middelen creëren die klanten op weg helpen in Scienta zoals handleidingen en instructievideo’s.
 • Je collega’s ondersteunen bij trainingen aan klanten om ze op weg te helpen in onze software en nieuwe functionaliteiten uit te leggen.
 • Testen van nieuwe features op gebruikersniveau (toegankelijk voor iedereen).

Hoe ziet je dag er uit?

Met een koffie in je hand start je de dag door het supportticketsysteem te controleren op nieuw binnengekomen supportvragen. Een onlangs aangesloten klant heeft een vraag over het aanmaken van een formulier in Scienta. Je kan het ticket met één druk op de knop beantwoorden, maar je weet nog dat de klant wat moeite had met het aanmaken van een formulier, dus je neemt telefonisch contact op. Dat was een goede keuze, want na een gesprek van ruim een half uur is de klant weer goed op weg geholpen en bedankt hij je uitgebreid. Je had vernomen dat de klant bijna op vakantie gaat, dus je stuurt als verrassing het boek “Vakantie voor gevorderden”.

Na de gezamenlijke lunch start de online training. Er zijn een aantal klanten aanwezig die jij hiervoor hebt uitgenodigd en samen met Yvonne zorg je ervoor dat de training goed verloopt en alle vragen worden beantwoord. De rest van de middag besteed je aan de uitkomst van een klanttevredenheidsonderzoek; je zet een plan van aanpak op ter verbetering (denk aan instructievideo’s, tours door Scienta, kant-en-klare formulieren) en je gaat hiermee aan de slag. Je werkdag sluit je af met een lekker potje tafelvoetbal.

Wie ben jij

Je hebt een passie voor onze klanten en weet hun verwachtingen te overtreffen. En:

 • Je bent een starter en hebt een afgeronde HBO- of WO opleiding, de studierichting maakt niet uit. Ook jouw collega’s hebben namelijk studies in verschillende richtingen afgerond (denk aan bedrijfseconomie, HR, communicatie, MWD, psychologie, etc.).
 • Je hebt interesse in IT en software en verdiept je graag in deze materie.
 • Je denkt graag in oplossingen en werkt altijd naar een wenselijk resultaat voor je klanten en onze organisatie.
 • Je hebt uitstekende communicatieve Nederlandse vaardigheden: zowel mondeling als schriftelijk. Engelstalige vaardigheden zijn een pré.
 • Ervaring met grafisch vormgeven (Photoshop) is een pré.
 • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen; persoonlijk en vakinhoudelijk.

Wie zijn wij

Wij zijn de makers van Scienta. Een gebruiksvriendelijk en gemakkelijk kwaliteitsmanagementsysteem gericht om medewerkers te betrekken bij de organisatie. Dat doen we ruim vijftien jaar voor meer dan 6.500 organisaties in binnen- en buitenland.

Wij geloven in goede software. Daarom geloven we niet in consultancy voor Scienta. Onze software moet gewoon goed werken. Iedereen moet Scienta direct begrijpen. En begrijpt iemand Scienta niet helemaal, dan helpen we hem of haar kosteloos. Onze support staat er om bekend dat ze de verwachting van de klant weten te overtreffen. En we kunnen die verwachting overtreffen, omdat de software zo goed is.

In ons team maakt iedereen het verschil. Scienta wordt gemaakt en verkocht door een gepassioneerd team. Op de werkvloer heerst een open en prettige werksfeer. We worden gedreven door creativiteit, willen het beste uit onszelf halen en maken gebruik van de nieuwste technieken. Ontspanning, vrijheid en plezier vinden we minstens net zo belangrijk. Daarom zag je ons (voor corona) elke dag met hetzelfde enthousiasme een potje tafelvoetballen.

Wat bieden we jou

Wij bieden je een hele leuke baan bij een groeiend bedrijf met ambitieuze collega’s. Daarnaast vinden wij het belangrijk om jou vrijheid en verantwoordelijkheid te geven, waardoor je jezelf kan ontwikkelen en verder kan groeien. Daarom bieden wij opleidingsmogelijkheden aan en geven we je veel vrijheid om de functie “eigen” te maken. Daarnaast bieden we je:

 • Een passend salaris (range van 2.300 tot 3.000 euro) op basis van een fulltime contract en ervaring, kennis en kunde.
 • Een tijdelijk contract van 36 tot 40 uur per week. Een vaste aanstelling is het uiteindelijke doel.
 • 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis.
 • Reiskostenvergoeding (OV 1e klas reizen) en pensioen.
 • Uitstekende verdere arbeidsvoorwaarden.

En zodra het weer kan:

 • Vrijdagmiddagborrels die vaak eindigen op het terras in Harderwijk.
 • Leuke en actieve bedrijfsuitjes.
Solliciteren

Contact

Herken je jezelf in bovenstaande profiel?

Stuur dan vooral je motivatie en CV op! Heb je nog vragen of wil je gewoon even telefonisch contact? Neem dan contact op met Petra via 0341 700 250.

CONTACT