Project omschrijving

Junior Klantadviseur

Neem contact op met Petra Visser als je vragen hebt.

Solliciteren

Junior Klantadviseur

Heb jij een afgeronde HBO opleiding, ben je graag in contact met klanten en vind je een uitdagende baan met mooie doorgroeimogelijkheden belangrijk? Start dan je carrière bij Scienta als junior klantadviseur!

Wat doe je als Junior klantadviseur bij Scienta

Als junior klantadviseur breng je je inwerkperiode door op de Scienta Academy in ons mooie kantoor in Harderwijk waarbij je de gebruikerskant van onze software volledig leert kennen. Ook leer je in deze periode het bedrijf, je nieuwe collega’s en de cultuur goed kennen. Na deze periode kan je:

 • onze klanten en partners volledig ontzorgen; je helpt ze bij al hun vragen en je zorgt ervoor dat ze het maximale uit onze software Scienta kunnen halen.
 • middelen creëren die klanten op weg helpen in Scienta zoals handleidingen en instructievideo’s.
 • onze senior collega’s ondersteunen bij trainingen aan klanten om ze op weg te helpen in onze software en nieuwe functionaliteiten uit te leggen.
 • testen van nieuwe features op gebruikersniveau (toegankelijk voor iedereen).

Hoe ziet je dag er uit?

Met een koffie in je hand start je de dag door het supportticketsysteem te controleren op nieuw binnengekomen supportvragen. Een onlangs aangesloten klant heeft een vraag over het aanmaken van een formulier in Scienta. Je kan het ticket met één druk op de knop beantwoorden, maar je weet nog dat de klant wat moeite had met het aanmaken van een formulier, dus je neemt telefonisch contact op. Dat was een goede keuze, want na een gesprek van ruim een half uur is de klant weer goed op weg geholpen en bedankt hij je uitgebreid. Je had vernomen dat de klant bijna op vakantie gaat, dus je stuurt er als verrassing een vakantiemanagement boek naartoe.

Na de gezamenlijke lunch start de online training. Er zijn een aantal klanten aanwezig die jij hiervoor hebt uitgenodigd en samen met Yvonne zorg je ervoor dat de training goed verloopt en alle vragen worden beantwoord. De rest van de middag besteed je aan de uitkomst van een klanttevredenheidsonderzoek; je zet een plan van aanpak op ter verbetering (denk aan instructievideo’s, tours door Scienta, kant-en-klare formulieren) en je gaat hiermee aan de slag. Je werkdag sluit je af met een lekker potje tafelvoetbal.

Wie ben jij

Jij bent servicegericht en klantvriendelijk: je kan van nature het verschil maken en wil waar mogelijk klanten verrassen met kleine of grote dingen. Door je uitstekende communicatie skills heeft iedereen het gevoel dat ze bij jou in goede handen zijn en zorg jij dat ze weer vlot aan de slag kunnen. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel;

 • Je bent een starter en hebt een afgeronde HBO- of WO opleiding, de studierichting maakt niet uit. Ook jouw collega’s hebben namelijk studies in verschillende richtingen afgerond (denk aan bedrijfseconomie, HR, communicatie, MWD, psychologie, etc.)
 • Je hebt uitstekende communicatieve Nederlandse vaardigheden: zowel mondeling als schriftelijk. Engelstalige vaardigheden zijn een pré.
 • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen; persoonlijk en vakinhoudelijk.

Wie zijn wij

Wij zijn de makers van Scienta. Een gebruiksvriendelijk en gemakkelijk kwaliteitsmanagementsysteem gericht om medewerkers te betrekken bij de organisatie. Dat doen we ruim vijftien jaar voor meer dan 5.000 organisaties in binnen- en buitenland.

Wij geloven in goede software. Daarom geloven we niet in consultancy voor Scienta. Onze software moet gewoon goed werken. Iedereen moet Scienta direct begrijpen. En begrijpt iemand Scienta niet helemaal, dan helpen we hem of haar kosteloos. Onze support staat er om bekend dat ze de verwachting van de klant weten te overtreffen. En we kunnen die verwachting overtreffen, omdat de software zo goed is.

In ons team maakt iedereen het verschil. Scienta wordt gemaakt en verkocht door een gepassioneerd team. Op de werkvloer heerst een open en prettige werksfeer. We worden gedreven door creativiteit, willen het beste uit onszelf halen en maken gebruik van de nieuwste technieken. Ontspanning, vrijheid en plezier vinden we minstens net zo belangrijk. Daarom zag je ons (voor corona) elke dag met hetzelfde enthousiasme een potje tafelvoetballen.

Wat bieden we jou

Wij bieden je een hele leuke baan bij een groeiend bedrijf met ambitieuze en jonge collega’s. Daarnaast vinden wij het belangrijk om jou vrijheid en verantwoordelijkheid te geven, waardoor je jezelf kan ontwikkelen en verder kan groeien. Daarom bieden wij opleidingsmogelijkheden aan en geven we je veel vrijheid om de functie “eigen” te maken. Daarnaast bieden we je:

 • Een passend starters salaris (range van €2.000,- tot 2.300,-) op basis van een fulltime contract en ervaring, kennis en kunde.
 • Een tijdelijk contract van 36 tot 40 uur per week. Een vaste aanstelling is het uiteindelijke doel.
 • 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis.
 • Reiskostenvergoeding (OV 1e klas reizen) en pensioen.
 • Uitstekende verdere arbeidsvoorwaarden.

En zodra het weer kan:

 • Vrijdagmiddagborrels die vaak eindigen op het terras in Harderwijk.
 • Leuke en actieve bedrijfsuitjes.
Solliciteren

Contact

Herken je jezelf in bovenstaande profiel?

Stuur dan vooral je motivatie en CV op! Heb je nog vragen of wil je gewoon even telefonisch contact? Neem dan contact op met Petra via 0341 700 250.

CONTACT