Project omschrijving

Online marketing stage

Neem contact op met Petra als je vragen hebt.

Interesse

Online marketing stage

In je stage online marketing bij Scienta ga je de diepte en breedte van het gehele online marketingvak ontdekken. Je gaat aan de slag met de laatste trends en je leert alles over de technieken op het gebied van B2B-marketing, Growth Hacking en Marketing Automation.

In het kort

Je gaat operationeel bij ons aan de slag met bijvoorbeeld het opstellen van e-mailcampagnes, social media, A/B-testen, content marketing of sleutelen aan de website. Maar ook word je actief uitgenodigd om mee te denken in onze marketingstrategie, experimenten te verzinnen en deze direct uit te voeren. Je ziet dus direct resultaat van het werk wat je doet!

Wie ben jij

 • Leergierig en brede interesse: je wil snel veel leren en doen;
 • Creatief en eigenwijs: je hebt een duidelijke visie op (online) marketing;
 • Je bent iemand die na wil denken over marketingstrategie, maar ook de praktische, dagelijkse klussen uitvoert;
 • Affiniteit met B2B-marketing en software.

Een greep uit de werkzaamheden

 • Content en e-mail marketing: nadenken over en uitvoeren van onze content marketingstrategie en e-mailmarketingcampagnes;
 • Opstellen van een buyer persona en buyer journey, inclusief veelomvattend en gepubliceerd onderzoek;
 • Het beheren en verbeteren van onze social media;
 • Het beheren en verbeteren van onze website, zowel visueel als op technisch gebied;
 • Allerhande SEO- en SEA-opdrachten;
 • Customer Journey onderzoek en adviezen op het gebied van sales;
 • En heb je zelf leuke ideeën? Verras ons maar!

Natuurlijk word je goed begeleid door je stagebegeleider en je wordt vrij gelaten in de dingen waarin je je verder wilt verdiepen.

Wie zijn wij

Wij zijn de makers van Scienta; slimme cloudsoftware om organisaties beter te managen. Dat doen we al meer dan tien jaar voor meer dan 4000 organisaties in binnen- en buitenland. Organisaties managen hun processen in Scienta, gebruiken het als kwaliteits- of documentmanagementsysteem of als sociaal intranet.

Net zoals we met onze software het verschil willen maken, maakt iedereen in ons team ook het verschil. Scienta wordt gemaakt en verkocht door een gepassioneerd en groeiend team. We worden gedreven door creativiteit, willen het beste uit onszelf halen en maken gebruik van de nieuwste technieken. Ontspanning, vrijheid en plezier vinden we minstens net zo belangrijk. Daarom zie je ons elke dag met hetzelfde enthousiasme een potje tafelvoetballen.

We zijn het laatste jaar hard gegroeid qua nieuwe klanten en zoeken daarom zoeken we jou als extra marketingversterking!

Wat bieden we jou

 • Een uitdagende stage in een leuk en gepassioneerd bedrijf met veel verantwoordelijkheid. Jouw plannen hebben directe impact op onze business en je ziet dus het resultaat van wat je hier doet;
 • Uitbundige tafelvoetbalpotjes in de pauze, leuke uitjes, een geheel verzorgde en uitgebreide lunch, lekkere koffie en een goed gevulde koelkast en snoepla;
 • En natuurlijk een leuke stagevergoeding.
Interesse

Open stageverzoek

Enthousiast, maar geen passende stage gevonden

Studeer jij Marketing en ben je op zoek naar een uitdagende stageplek? Vind je een informele, gezellige sfeer ook heel belangrijk? Neem dan eens een kijkje bij Scienta achter de schermen!

Een stage bij Scienta staat garant voor een mooie start in je loopbaan. Jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat centraal tijdens je stage. Daarom heb je intensief contact met je begeleider en kan je sparren met je andere collega’s. Als stagiaire bij Scienta ben je onderdeel van het team. We staan altijd open voor jouw goede ideeën en ondersteunen je waar nodig.

Sluiten onze opdrachten niet aan bij wat je zoekt, maar weet je wel goed wat je wilt? Neem dan contact met ons op en dan kunnen we altijd kijken wat we elkaar te bieden hebben!

CONTACT