Project omschrijving

In verband met het Coronavirus verloopt onze sollicitatieprocedure iets anders dan hieronder beschreven. We voeren de gesprekken online of in een grote ruimte waarbij rekening wordt gehouden met de geadviseerde 1,5 meter afstand.
Fulltime

Senior Typescript Developer

Neem contact op met Harmen Mojet als je vragen hebt.

Solliciteren

Senior Typescript Developer

Wil je werken in een professionele omgeving met enthousiaste, gemotiveerde collega’s en je develop-skills verder ontwikkelen? Als developer werk je samen in het developmentteam aan Scienta, een enterprise webapplicatie om organisaties beter te managen. Heb je aantoonbare ervaring met moderne client-side webdevelopment en wil je hier graag verder in groeien? Dan willen we jou in ons team hebben.

Wat ga je doen?

ls developer ben je medeverantwoordelijk voor bepaalde onderdelen van de code. De lijnen binnen het developmentteam zijn kort, de sfeer is informeel en iedereen kent zijn kwaliteiten en weet waar hij/zij goed in is.

Je wordt gestimuleerd nieuwe technieken en innovaties toe te passen. Je levert input over innovaties en denkt na over nieuwe dingen die wij met Scienta zouden kunnen doen. We programmeren op hoog niveau in Typescript, maar ook in PHP. Naast onze eigen in-house ontwikkelde codebase werken we met gerenommeerde frameworks zoals Angular, Doctrine2, Symfony 4 of SASS. Naast je Front-end expertise is kennis en ervaring met Back-end development handig om te hebben.

Je werkt aan één softwareproduct en dat doen we op het hoogste niveau. Geen gehaaste projecten, maar de rust om iets goed neer te zetten en écht de diepte in te gaan. Geen ‘website bouwen’, maar een enterprise-applicatie verder ontwikkelen waar duizenden organisaties in binnen- en buitenland gebruik van maken.

Het Scienta Ecosysteem

Het Scienta-platform bestaat uit een breed ecosysteem: een grote client-side Web App die communiceert met een RESTful webservice, diverse back-end systemen geschreven in PHP en Node.js, databases zoals MySQL, MongoDB, Elastic en Redis en dit alles volledig gedeployed in docker-containers.

Het web heeft onze focus, in de breedste zin: van hoogwaardige Typescript of JavaScript (ES6+) in de browser, via moderne PHP naar grote backendsystemen, zoals Workflow Engines of Job Schedulers. Wij houden van Object Georiënteerd programmeren volgens state-of-the-art principes.

In het grote bereik van ons ecosysteem ligt er voor iedere developer een uitdaging om z’n kennis te verdiepen en te verbreden, of je nu een junior bent of al jaren meedraait in de development-wereld. Front-end is voor ons serieus programmeren, niet kleurtjes uitzoeken in Photoshop of jQuery-plugins implementeren.

Één én team, twee environments

Als Front-end specialist draag je bij aan een mooie en goed werkende applicatie voor onze klanten. Je houdt je bezig met UX-vraagstukken en bouwt nieuwe Web Components. Je bent in staat om samen met je back-end collega’s te sparren over webservices en datastructuren, om zo te komen tot een perfect gebouwde feature.

Scienta is de optelsom van onze back-end en van onze front-end. Om onze klanten een top-ervaring te bieden moeten beide aspecten op hoogwaardig niveau zijn. Hoe we dat doen? Je leest onze visie op softwaredevelopment hier.

Wie ben jij

Je hebt minimaal HBO denkniveau en wilt het beste uit jezelf halen. Je bent proactief en een creatief denker met een open mind en je wilt uitgedaagd worden. En niet onbelangrijk, je moet de wil hebben om ons niveau aan te kunnen. Dit is waar je een glimlach op je gezicht van krijgt:

  • Op serieus niveau Web Apps ontwikkelen in Typescript, met behulp van Angular
  • Niet bang zijn voor datalagen en webservices
  • Niet bang om eens de oversteek van back-end naar front-end en weer terug te maken, alsof deze twee werelden samenvloeien
  • Design Patterns zoals ORM, MVC/MVVM, etc. spreken je aan
  • OO denken, praten, lezen en schrijven

Wie zijn wij

Wij zijn Scienta. Scienta is slimme cloudsoftware om organisaties beter te managen. Dat doen we al meer dan tien jaar voor duizenden organisaties in binnen- en buitenland. Organisaties managen hun processen in Scienta, gebruiken het als kwaliteits- of documentmanagementsysteem of als sociaal intranet.

Net zoals we met onze software het verschil willen maken, maakt iedereen in ons team ook het verschil. Scienta wordt gemaakt en verkocht door een gepassioneerd en groeiend team. We worden gedreven door creativiteit, willen het beste uit onszelf halen en maken gebruik van de nieuwste technieken. Ontspanning, vrijheid en plezier vinden we minstens net zo belangrijk. Daarom zie je ons elke dag met hetzelfde enthousiasme een potje tafelvoetballen.

Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden (25 vakantiedagen, pensioen, reiskostenvergoeding, etc.), leuke bedrijfsuitjes, een altijd goed gevulde koelkast, royale lunch en veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Is Front-end toch niet helemaal jouw ding?

Naast TypeScript developers, zoeken wij ook PHP developers die met de back-end aan de slag gaan. Of wil je het allebei? Wij zoeken ook Full Stack developers voor in ons team!

Solliciteren

Contact

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je gewoon even telefonisch contact, laat het ons weten. Je kan ons ook direct bereiken op 0341 – 700 250 (vraag naar Petra Visser).

CONTACT