Project omschrijving

Support medewerker

Neem contact op met Eleni Dima als je vragen hebt.

Solliciteren

Support medewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte support medewerker. Ben jij op zoek naar een leuk baan waar je veel kunt leren, heb je affiniteit met software en ben je graag veel in contact met klanten? Lees dan verder!

Als support medewerker ontzorg je onze klanten en partners volledig. Je helpt ze bij al hun vragen en je zorgt ervoor dat ze het maximale uit onze software Scienta kunnen halen. Je helpt mee met het testen van nieuwe releases en het up-to-date houden van de Scienta gebruikershandleiding. Je ondersteunt onze Scienta klantadviseurs bij klantprojecten en trainingen. Het gezamenlijke doel van je team is dat alle klanten enthousiast zijn over Scienta.

Wij zijn constant bezig om onszelf te verbeteren om de klant optimaal te ondersteunen. Jij bent niet bang om je mening en ideeën te laten horen en de uitwerking ervan op te pakken, zodat we samen het volgende niveau kunnen halen.

Wie ben jij?

 • Jij bent servicegericht en klantvriendelijk: je kan van nature het verschil maken en wil waar mogelijk klanten verrassen met kleine of grote dingen. Je streeft in alles naar excellentie.
 • Je hebt uitstekende communicatieve Nederlandse en Engelse vaardigheden: zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je hebt affiniteit met IT: je bent handig met software/apps. Een opleiding in deze richting is niet nodig, wij helpen je wel verder.
 • Je bent persoonlijk en betrokken: je kan makkelijk persoonlijk contact maken met mensen en je voelt je betrokken bij onze klanten. Je hebt oog voor details waardoor je klanten kan helpen het beste uit Scienta te halen.
 • Je kan creatieve oplossingen bedenken om onze klanten goed op weg te helpen.

Wie zijn wij?

Scienta is een softwarebedrijf in Harderwijk. Met onze software ontzorgen we organisaties en hun medewerkers op één plek te centraliseren, waardoor ze effectiever kunnen werken. Dat doen we ruim vijftien jaar voor meer dan 6.500 organisaties in binnen- en buitenland.

Wij geloven in goede software. Daarom geloven we niet in consultancy voor Scienta. Onze software moet gewoon goed werken. Iedereen moet Scienta direct begrijpen. Begrijpt iemand Scienta niet helemaal, dan helpen we kosteloos. Onze support staat erom bekend dat ze de verwachting van de klant overtreft. Die verwachting overtreffen we omdat de software zo goed is.

Wat bieden we jou?

In ons team maakt iedereen het verschil. Scienta wordt gemaakt en verkocht door een gepassioneerde groep collega’s. Op de werkvloer heerst een informele, open en prettige werksfeer. We worden gedreven door creativiteit, willen het beste uit onszelf halen en maken gebruik van de nieuwste technieken. Ontspanning, vrijheid en plezier vinden we minstens net zo belangrijk. Daarom zie je ons dagelijks vol enthousiasme tafelvoetballen. Doe je mee?

Maar natuurlijk ook:

 • Een contract van 36 tot 40 uur per week, met als doel een vaste aanstelling;
 • 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis;
 • Reiskostenvergoeding (OV 1e klas reizen!);
 • Een 50/50 pensioensregeling;
 • Als je dat wilt, volop (internationale) carrière mogelijkheden binnen de Woodwing groep waar Scienta onderdeel van uitmaakt;
 • Gezamenlijke lunch zonder kosten voor jou;
 • Vrijdagmiddagborrels die vaak eindigen op het terras in Harderwijk;
 • Leuke en actieve bedrijfsuitjes;
 • Wèl een 9-5 mentaliteit! Bij ons is werk-privé balans belangrijk, dus verwachten we ook alleen dat je tijdens werktijden werkt.

Zoek jij een werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen? Solliciteer dan nu!

Interesse in deze vacature?

Interesse in deze vacature? Stuur dan je motivatie en CV naar Marit de Bruin (hr@werkenbijscienta.nl). Eventuele vragen mogen hier ook naartoe gemaild worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Contact

Herken je jezelf in bovenstaande profiel?

Stuur dan vooral je motivatie en CV op! Heb je nog vragen of wil je gewoon even telefonisch contact? Neem dan contact op met Marit via 0341 700 250.

CONTACT