We hebben werk voor:

Full Stack Developers

Aantoonbare ervaring met PHP en Client-Side webdevelopment? Maak de oversteek van Front-end naar Back-end en weer terug.

Customer Success medewerker

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan, heb je affiniteit met software en ben je graag veel in contact met klanten? Lees dan verder!

Accountmanager

Ben jij een commercieel talent dat klaar is voor de volgende stap? Ben je resultaatgericht en krijg je energie van contact leggen met leads en het scoren van nieuwe klanten? Dan is dit dé baan voor jou!

PHP Developers

Wil je op serieus niveau programmeren in PHP en je bezighouden met webservices of datastructuren? Lees dan snel verder.

Typescript Developers

Kan jij op serieus niveau Web Apps ontwikkelen in Typescript, met behulp van Angular? Lees dan snel deze vacature!

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Wat gaat er gebeuren als je solliciteert? Bij ons geen verrassingen, je weet altijd waar je aan toe bent en wij maken duidelijke afspraken met je.

1. Telefoongesprek

Nadat wij jouw curriculum vitae en motivatie ontvangen hebben en we enthousiast zijn geworden, bellen we je op om kennis te maken. Geen urenlang verhoor, maar wat korte, praktische vragen over je brief en C.V.

Wij houden niet van uitstellen en pakken graag door, daarom bellen wij jou altijd binnen een week na het ontvangen van jouw sollicitatie. We stellen elkaar een paar vragen en bij een goed gevoel nodigen we je graag uit voor kennismakingsgesprek.

2. Eerste gesprek

Het eerste gesprek staat volledig in het teken van kennismaken. Dit gesprek heb je met een collega van HR en jouw toekomstige leidinggevende. Je maakt kennis met Scienta, de cultuur en je werkzaamheden. Ook maken wij kennis met jou en jouw visie op het vak en je werk.

Hebben we een klik en denken wij dat je het Scienta DNA in je hebt? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek, waar we dieper op jouw werkzaamheden ingaan.

3. Inhoudelijk assessment

Je tweede gesprek zal bestaan uit een inhoudelijk assessment.

Afhankelijk van de baan waarvoor je solliciteert, krijg je van tevoren een opdracht mee of geven we je deze tijdens het gesprek. Dit doen we zodat jij weet welke werkzaamheden je kan verwachten, wat jouw niveau is en zodat wij kunnen zien hoe je dit oppakt. Daarnaast gaan we je ook inhoudelijk meer vertellen over de functie.

4. Ons aanbod

Zijn wij enthousiast over jou en ben jij net zo enthousiast over ons? Dan krijg je een contractvoorstel en nadat we de voorwaarden besproken hebben, gaan we het contract ondertekenen.

Terwijl jij thuis op het puntje van je stoel zit te wachten tot je kan beginnen, maken wij jouw werkplek gereed en maken we een inwerkplan voor je. Zo kan je direct goed beginnen op je eerste dag!

Geen passende functie, maar wel enthousiast?

Je mag ons altijd een open sollicitatie sturen!

contact opnemen