Veelzijdige Junior Accountmanager gezocht!

 In verband met de groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een Junior Accountmanager. Als Junior Accountmanager kan je zowel parttime als fulltime aan de slag bij ons. Kom jij ons helpen met alle leads op te volgen? En ga je samen met marketing op zoek naar nieuwe manieren om leads aan te trekken? En ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige baan in de sales? Lees dan snel verder!

Meer weten?

Neem contact op met:
Petra Visser
Project- en HR-manager
0341 700 250
p.a.visser@scienta.nl

Wat breng je mee?

 • HBO

 • Ambitie

 • Doelbewustheid

In het kort

Je grijpt alle saleskansen aan (die we op dit moment bijna niet kunnen verwerken, dus je hulp is hard nodig!), volgt ze op en je werkt samen met het marketingteam om nog meer leads aan te trekken. Je leert Scienta, onze klanten en onze afdelingen goed kennen, wat je weer zal helpen bij het uitdiepen van de contacten met potentiële klanten.

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je maakt de functie eigen en je hebt zelf in de hand hoe snel jij senior accountmanager bent. Ben jij de Junior Accountmanager die wij zoeken?

Hoe ziet je dag er uit?

Terwijl je in de lift staat, check je je mailbox en zie je dat de telefoongesprekken van gisteren zijn vruchten hebben afgeworpen: er staan weer nieuwe afspraken ingepland voor je collega Marieke. Dat is een mooi begin van de dag!

Met een bakje koffie in de hand loop je als eerste langs Harmen, je collega van marketing om een aantal verbeteringen voor de website door te geven. Op basis van inzichten die je verkreeg uit gesprekken met potentiële klanten, kunnen we de landingspagina voor een proefaccount nog beter verfijnen. En dít helpt jou weer om je gesprekken optimaal in te steken. Ook al werk je hier nog maar kort, je hebt nu al gemerkt dat iedereen open staat voor jouw goede ideeën.

Met een goed gevoel start je je computer op en de rest van de ochtend heb je leuke gesprekken met leads die al enthousiast worden wanneer ze de naam Scienta horen. Om half 1 staat de lunch klaar en na afloop speel je fanatiek een potje tafelvoetbal. Als “winnaar van de pauze” ga je het commerciële overleg in. Hier bespreek je hoe je het nieuwe project oppakt waarbij de focus ligt op upselling. Na dit overleg zit je met HR omdat je vorige week een mooie training voorbij hebt zien komen die je graag wil volgen. Je kan je direct aanmelden.

De rest van de middag is gevuld met het geven van sales support en het opvolgen van gesprekken met leads. Stipt om vijf uur sta je weer bij de voetbaltafel om te kijken of je winnaar van de dag kan worden…

Wie ben jij?

Jij hebt een HBO diploma in een commerciële richting en wil nu graag beginnen aan jouw salescarrière. Jij kan met iedereen en op ieder niveau een praatje maken en je kan een gesprek tactisch begeleiden naar jouw doel. Je beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je helpt mensen graag en kan zowel leidend als ondersteunend te werk gaan. Je hebt een neusje voor kansen en kan hier snel op inspringen (daarom reageer je ook op deze vacature).

Wie zijn wij?

Wij zijn de makers van Scienta; slimme cloudsoftware om organisaties beter te managen. Dat doen we al meer dan tien jaar voor meer dan 4000 organisaties in binnen- en buitenland. Organisaties managen hun processen in Scienta, gebruiken het als kwaliteits- of documentmanagementsysteem of als sociaal intranet.

Net zoals we met onze software het verschil willen maken, maakt iedereen in ons team ook het verschil. Scienta wordt gemaakt en verkocht door een gepassioneerd en groeiend team. We worden gedreven door creativiteit, willen het beste uit onszelf halen en maken gebruik van de nieuwste technieken. Ontspanning, vrijheid en plezier vinden we minstens net zo belangrijk. Daarom zie je ons elke dag met hetzelfde enthousiasme een potje tafelvoetballen.

Wat bieden we jou?

 • Een salaris waar jij blij mee bent (range van 2.000 tot 2.500 euro o.b.v. fulltime contract).

 • Een fijne werksfeer en een organisatie waarin iedereen gelijk is.

 • Een half jaar contract van 24 tot 40 uur per week. Een vaste aanstelling is het uiteindelijke doel.

 • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je maakt de functie eigen en je hebt zelf in de hand hoe snel jij senior accountmanager bent, met de daarbij behorende extra’s.

 • Opleidingsmogelijkheden.

 • Een gezamenlijke bedrijfslunch en andere tussendoortjes.

 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime), als je belooft dat je weer terug komt.

 • Reiskostenvergoeding en pensioen.

 • Leuke en actieve bedrijfsuitjes.

Interesse in deze baan?

Stuur dan je motivatie en CV naar Petra Visser p.a.visser@scienta.nl. Heb je nog vragen of wil je gewoon even telefonisch contact, dan kan je Petra ook bereiken op 0341 700 250.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.