Stage lopen of afstuderen bij Scienta?

Stage lopen of afstuderen bij Scienta betekent volwaardig meewerken aan ambitieuze en vooruitstrevende projecten. Of het nu gaat om DevOps, development, customer succes, marketing of sales: je werkt met de laatste technieken, implementeert de laatste trends en proberen we je elke dag uit te dagen om ook jouw grenzen een stukje te verleggen.

Tijdens je stage staat jouw ontwikkeling centraal. Je hebt intensief contact met jouw begeleider en je kan altijd sparren met andere collega’s. Als stagiair bij Scienta ben je onderdeel van het team. Jouw plannen hebben directe impact op onze business en je ziet dus het resultaat van wat je hier doet.

Onze stageopdrachten

Stage Development

Verleg je developmentgrenzen tijdens je (afstudeer)stage. Ga aan de slag met laatste technieken op het gebied van DevOps, Php, TypeScript en bouw mee aan een geweldig Enterpirse SaaS-platform.

Stage Marketing & Sales

Je gaat operationeel bij ons aan de slag met bijvoorbeeld het opstellen van e-mailcampagnes, social media, A/B-testen, content marketing of sleutelen aan de website. Bekijk snel de vacature.

We staan altijd open voor goede ideeën!

Sluiten de opdrachten niet aan bij wat je zoekt, maar weet je wel goed wat je wilt? Neem dan contact met ons op en dan kunnen we altijd kijken wat we elkaar te bieden hebben!

Geen passende stage, maar wel enthousiast?

Bij Scienta staan we altijd open voor goede ideeën. Sluiten de aangeboden stageopdrachten niet aan bij wat je zoekt maar weet je wel goed wat je wilt? Lijkt het je daarnaast ook leuk om onderdeel te zijn van ons creatieve team en wil je veel leren van collega’s? Neem dan contact op en dan kunnen we altijd kijken wat we elkaar te bieden hebben.

contact opnemen