Project omschrijving

Development afstudeeropdracht

Neem contact op met Eleni Dima als je vragen hebt.

Interesse
Luister naar het verhaal van Sebastiaan of bekijk de andere verhalen van onze developers.

Development afstudeeropdracht

Verleg je developmentgrenzen tijdens je afstudeeropdracht. Ga aan de slag met laatste technieken en inzichten op het gebied van Php, TypeScript, DevOps en bouw mee aan ons geweldige Enterpirse SaaS-platform Scienta. Benieuwd? Lees dan snel verder!

In het kort

Als afstudeerder ga je bezig aan het ontwikkelen voor Scienta. Bij deze opdracht komen er verschillende aspecten van development aan bod, namelijk:

 • Research: Je onderzoekt hoe Scienta functioneert en welk aspect zich het beste leent voor een Slack integratie.
 • User Interaction: Het doel is dat de interactie van de gebruiker met Slack goed verloopt. Daarnaast moet het voor een gebruiker gebruiksvriendelijk en vanzelfsprekend aanvoelen.
 • Backend development: Je maakt goedwerkende API endpoints voor de slackbot.

Wie ben jij

Jij bent een proactieve teamspeler die creatief kan meedenken en graag een uitdaging aangaat. Iemand die niet bang is om zijn mening te geven en gaat voor kwaliteit op alle vlakken.  De volgende skills komen goed van pas (en voldoende aan bod!):

 • Angular
 • PHP
 • MySQL
 • Design patterns
 • Object georiënteerd programmeren

Het Scienta Ecosysteem

Het Scienta-platform bestaat uit een breed ecosysteem: een grote client-side Web App die communiceert met een RESTful webservice, diverse back-end systemen geschreven in PHP en Node.js, databases zoals MySQL, MongoDB, Elastic en Redis en dit alles volledig gedeployed in docker-containers.

Wij houden van hoogwaardige full stack websoftware-development. Het web heeft onze focus, in de breedste zin: van hoogwaardige Typescript in de browser, via moderne PHP naar grote back-end systemen, zoals Workflow Engines en Job Schedulers, etc. In het grote bereik van ons ecosysteem ligt er voor iedere developer een uitdaging om z’n kennis te verdiepen en te verbreden, of je nu een junior bent of al jaren meedraait in de development-wereld.

Wij houden van Object Georiënteerd programmeren volgens state-of-the-art principes. Dit kan in PHP, aan de back-end, maar ook in de browser met Typescript of in javascript (ES6+). Front-end is voor ons serieus programmeren, niet kleurtjes uitzoeken in Photoshop of jQuery-plugins implementeren. In het hedendaagse development-landschap is het traditionele verschil tussen frontend en back-end programmeren compleet verdwenen. Benieuwd? We laten het je graag zien!

Wie zijn wij

Wij zijn Scienta; slimme cloudsoftware om organisaties beter te managen. Organisaties managen hun processen in Scienta, gebruiken het als kwaliteits- of documentmanagementsysteem of als sociaal intranet.

Net zoals we met onze software het verschil willen maken, maakt iedereen in ons team ook het verschil. Scienta wordt gemaakt en verkocht door een gepassioneerd en groeiend team. We worden gedreven door creativiteit, willen het beste uit onszelf halen en maken gebruik van de nieuwste technieken. Ontspanning, vrijheid en plezier vinden we minstens net zo belangrijk. Daarom zie je ons elke dag met hetzelfde enthousiasme een potje tafelvoetballen.

Wat bieden we jou

 • Een leuke stagevergoeding (range van €1.000 – €1.500,- o.b.v. fulltime)
 • Een uitdagende leerplek met enthousiaste collega’s
 • Een bedrijfsfiets wanneer je met het openbaar vervoer komt
 • Veel ruimte voor eigen inbreng
 • Lunch van de zaak met een potje tafelvoetbal als afsluiting
 • Leuke (sportieve) bedrijfsuitjes
Interesse

Open stageverzoek

Enthousiast, maar geen passende stage gevonden

Studeer jij Informatica en ben je op zoek naar een uitdagende stageplek? Wil jij je Angular 2+ skills verbeteren of ben je geïnteresseerd in PHP (7.2), MySQL, Design patterns of Object georiënteerd programmeren? Vind je een informele, gezellige sfeer ook heel belangrijk? Neem dan eens een kijkje bij Scienta achter de schermen!

Een stage bij Scienta staat garant voor een mooie start in je loopbaan. Jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat centraal tijdens je stage. Daarom heb je intensief contact met je begeleider en kan je sparren met je andere collega’s. Als stagiaire bij Scienta ben je onderdeel van het team. We staan altijd open voor jouw goede ideeën en ondersteunen je waar nodig.

Sluiten onze opdrachten niet aan bij wat je zoekt, maar weet je wel goed wat je wilt? Neem dan contact met ons op en dan kunnen we altijd kijken wat we elkaar te bieden hebben!

CONTACT