Samen meer bereiken

Wij geloven dat organisatie’s en teams meer succesvol zijn als ze samenwerken. De groei van de organisatie, technologische of politieke ontwikkelingen, veranderingen in wet- en regelgeving, de arbeidsmarkt en de toenemende verwachtingen van klanten: al deze complexe problemen los je samen het beste samen.

Gebruik maken van de collectieve intelligentie van de organisatie noemen we dat. En om mensen hierbij te helpen, maken en verkopen wij onze hoogwaardige en gebruiksvriendelijke software: Scienta.

Ontmoet het Scienta team

Wij zijn de mensen achter Scienta. Samen zorgen we er dagelijks voor dat Scienta binnen jouw organisatie werk uit handen neemt. Dat doen we met lol, focus, efficiëntie en flair. Dus; bepaal jij maar wie je nodig hebt. Sales, Customer Success, Development, Marketing, Office, Operations, Directie of HR. Dan doen wij de rest.

Plezier

WERKEN MET PLEZIER

We brengen het grootste deel van ons wakkere leven door op ons werk. Die uren willen we vullen met werk waar we gelukkig van worden. Werk dat plezier en uitdaging geeft. En werk waarbij je lol hebt met collega’s.

Je kan alleen op je best zijn tijdens je werk, als je daarbuiten ook op je best bent. Daarom storen we je niet tijdens vakanties of vrije dagen. Flexibel inplannen van je werk vanwege je gezin, opleiding of reistijden? Geen probleem bij ons.

Eenvoudig

HOUD HET EENVOUDIG

Scienta wordt gemaakt om door iedereen in een organisatie gebruikt te worden. Dat betekent dat we complexe zaken, zoals kwaliteitsbeheer, procesvastlegging of kennismanagement, toegankelijk en simpel moeten maken voor iedereen. Dat is leuk én ontzettend moeilijk. We houden van de uitdaging om iets wat complex is simpel en begrijpelijk te houden.

Vertrouwen

VERTROUWEN IN ONS ZELF

Als de hele wereld linksaf slaat, heeft dat vast een goede reden. Maar waarom zou rechtsaf niet beter zijn? Vaak geeft een nieuwe invalshoek verfrissende resultaten. We zijn niet bang om grote, complexe zaken anders aan te pakken. Eigenwijs dat we zijn, vertrouwen we onszelf dat we goede keuzes maken.

En dit zelfvertrouwen lukt alleen omdat we gebruik maken van elkaars kennis en kunde én die van anderen. Elk goed idee dat we hebben is uiteindelijk weer gebouwd op eerdere goede ideeën van anderen. Dit principe koesteren en dragen we uit in ons werk.

Vrijheid

VEEL VRIJHEID EN VERANTWOORDELIJKHEID

We hebben veel vrijheid en verantwoordelijkheid om onze werkzaamheden naar eigen inzicht zo goed mogelijk in te richten en uit te voeren. Denk je dat iets beter, anders of mooier kan? Verras ons maar met jouw visie. Voel je vrij om nieuwe dingen aan te dragen, voorstellen te doen of dingen anders aan te pakken dan wij gewend zijn. Wij willen leren van jou en jij leert op jouw beurt weer van ons.

Ambitie

GROTE AMBITIES SAMEN WAARMAKEN

We hebben grote ambities. We zijn niet bang en we houden van een uitdaging. Samen bepalen we wat goed is en iedereen denkt daar in mee. We werken veel samen, brainstormen en vullen elkaar aan.  We doen het samen en we hebben elkaar nodig om tot grotere hoogten te komen.

We werken niet vanuit controle, maar vanuit geïnformeerd vertrouwen. Daarom zijn we eerlijk en open naar elkaar. Om jezelf en elkaar scherp te houden. Want samen bereiken we meer.

Overtreffen

OVERTREFFEN VAN VERWACHTINGEN

We zijn betrokken bij onze klanten, partners en collega’s. We zetten graag die extra stap om het maximale eruit te halen wat erin zit. Want net dat beetje extra, dat maakt het verschil.

Wat ons betreft zijn al die extra stappen die we zetten ‘het nieuwe normaal’. Het is een bijna rebelse simpelheid: ‘zit er écht geen addertje onder het gras?’ Nee, welkom bij Scienta, we overtreffen graag je verwachtingen.