Technische tour de force!

Rust, ruimte en gave dingen

Uitgedaagd op het hoogste niveau

Gedreven door creativiteit, geleid door onze nieuwsgierigheid

Als team stimuleren we elkaar om het beste idee te vinden. We dagen elkaar uit, we luisteren en we brainstormen en komen zo tot de beste code. Je moet enthousiast worden van nieuwe dingen leren. Van jezelf ontwikkelen. De lat ligt bij ons hoog en we zijn niet tevreden met middelmaat. We willen blijven groeien en we zijn altijd op zoek naar wat er in de voorhoede van de developmentwereld gebeurt. Om er vervolgens onze eigen draai aan te geven.

Bij Scienta hebben we namelijk ook de tijd om onszelf te ontwikkelen, want we werken aan één softwareproduct. Geen gehaaste projecten, maar de rust om iets goed neer te zetten en écht de diepte in te gaan. Dat is alles behalve saai. Je wordt gestimuleerd, geprikkeld en je krijgt de tijd om je ambitieuze ideeën te vertellen. Om ze vervolgens waar te maken.

Ben jij klaar voor een technische tour de force die het maximale vraagt van je capaciteiten, maar ontzettend veel voldoening geeft?

Ontmoet je toekomstige developmentteam

Persoonlijke verhalen over het werken bij Scienta

Harmen:Werken bij Scienta betekent voor mij iedere dag werken aan een geweldig product met geweldige mensen.”

Jasper: “Werken bij Scienta betekent voor mij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en creativiteit.”

Sebastiaan: “Werken bij Scienta geeft mij een plek om mijn ambities en mijn creativiteit de ruimte te geven.”

Kars: “Werken bij Scienta is voor mij vrijheid, uitdaging en plezier. “

Reinder: “Werken bij Scienta betekent dat je elke dag wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.”

Development

Serieus goede code, originele invalshoeken

Het fundament van onze software zijn beproefde designpatronen en -principes, ondersteund door gerenommeerde Open Source-projecten zoals Angular of Doctrine2. We houden van een hoge kwaliteit code en hebben verregaande ambities. Tegelijkertijd zijn we ook een klein beetje rebels.

Als de hele wereld linksaf slaat, heeft dat vast een goede reden. Maar waarom zou rechtsaf niet beter zijn? Vaak geeft een nieuwe invalshoek weer verfrissende resultaten. Als developmentteam van Scienta delen we deze visie graag met je. Bekijk onze video’s over werken in het developmentteam van Scienta, de cultuur binnen het bedrijf, het programmeerwerk zelf en onze visie op goede code.

De persoonlijke verhalen van onze developers

Hier werken we mee

Kleine inleiding in de dingen die we gebruiken in ons dagelijks programmeerwerk

Een grote client-side Web App die praat met RESTful webservices. Diverse back-end systemen geschreven in PHP en Node.js. Databases zoals MySQL, MongoDB, Elastic en Redis. Gedeployed in Dockercontainers, ondersteund door Kubernetes en Rancher. We releasen via onze volautomatische CI/CD-pipeline, dankzij Drone en Helm. En daarnaast geven we ook nog terug aan de community met enkele open source projecten. What’s there not to like?

Bekijk alle vacatures