Project omschrijving

Junior Full-stack Developer

Neem contact op met Melissa de Wilde als je vragen hebt.

Solliciteren
Luister naar het verhaal van Sebastiaan of bekijk de andere verhalen van onze developers.

Junior Full-stack Developer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze Full-stack developer die wil werken met de nieuwste technieken; PHP, Typescript, Angular, Doctrine2, Symfony 5, Docker, etc. Samen met je collega’s van het feature-team werk je mee aan het ontwerpen en realiseren van gave features die onze software verrijken. Je werkt aan één softwareproduct dat gebruikt wordt door duizenden organisaties in binnen- en buitenland, en dat doen we op het hoogste niveau. Hierbij kan je rekenen op de ondersteuning van onze medior- en senior developers om jouw skills naar een hoger niveau te tillen.

Wat ga je doen?

Als full-stack developer kan je makkelijk de oversteek maken van Front-end naar Back-end, alsof deze twee werelden samenvloeien. De lijnen binnen het developmentteam zijn kort, de sfeer is informeel en iedereen kent zijn kwaliteiten en weet waar hij/zij goed in is. Je wordt gestimuleerd nieuwe technieken en innovaties toe te passen. Daarbij dagen we je ook uit om zelf met nieuwe ideeën te komen. Je levert input voor innovaties en denkt na over nieuwe dingen die wij met Scienta zouden kunnen doen.

Het Scienta Ecosysteem

Het Scienta-platform bestaat uit een breed ecosysteem: een grote client-side Web App die communiceert met RESTful webservices, diverse back-end systemen geschreven in PHP en Node.js, databases zoals MySQL, MongoDB, Elastic en Redis en dit alles volledig gedeployed in Docker-containers via Kubernetes.

Wij houden van hoogwaardige full-stack websoftware-development. Het web heeft onze focus, in de breedste zin: van hoogwaardige Typescript in de browser, via moderne PHP naar grote backendsystemen, zoals Workflow Engines en Job Schedulers. In het grote bereik van ons ecosysteem ligt er voor iedere developer een uitdaging om z’n kennis te verdiepen en te verbreden, of je nu een junior bent of al jaren meedraait in de development-wereld. Lees meer over onze visie op softwaredevelopment.

Wie ben jij

Je past met jouw achtergrond goed bij het DNA van Scienta; je bent ambitieus en je wilt het beste uit jezelf én de ander halen. Je overtreft graag de verwachtingen, je houdt van vrijheid en kan je de verantwoordelijkheid die hierbij hoort ook aan. Je hebt minimaal HBO denkniveau. En niet onbelangrijk; je moet de capaciteiten hebben om ons niveau aan te kunnen. Voorgaande heeft je niet bang gemaakt, sterker nog; het spreekt je wel aan! Dit is waar je een glimlach op je gezicht van krijgt:

  • Op serieus niveau Web Apps ontwikkelen in Typescript, met behulp van Angular
  • Niet bang zijn voor datalagen en webservices
  • Design Patterns zoals ORM, MVC/MVVM, etc. spreken je aan
  • OO denken, praten, lezen en schrijven

Wie zijn wij

Wij zijn de Scienta. Scienta is slimme cloudsoftware om organisaties beter te managen. Dat doen we al meer dan tien jaar voor duizenden organisaties in binnen- en buitenland. Organisaties managen hun processen in Scienta, gebruiken het als kwaliteits- of documentmanagementsysteem of als sociaal intranet.

Net zoals we met onze software het verschil willen maken, maakt iedereen in ons team ook het verschil. Scienta wordt gemaakt en verkocht door een gepassioneerd en groeiend team. We worden gedreven door creativiteit, willen het beste uit onszelf halen en maken gebruik van de nieuwste technieken. Ontspanning, vrijheid en plezier vinden we minstens net zo belangrijk. Daarom zie je ons elke dag met hetzelfde enthousiasme een potje tafelvoetballen.

Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden, namelijk 25 vakantiedagen, een pensioen, reiskostenvergoeding, leuke bedrijfsuitjes, een altijd goed gevulde koelkast, royale lunch en veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je motivatie en CV op via onderstaande button!

Solliciteren

Contact

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je gewoon even telefonisch contact, laat het ons weten. Je kan ons ook direct bereiken op 0341 – 700 250 (vraag naar Marit de Bruin).

CONTACT