Project omschrijving

Medior Full-stack Developer

Neem contact op met Marit de Bruin als je vragen hebt.

Solliciteren
Luister naar het verhaal van Sebastiaan of bekijk de andere verhalen van onze developers.

Medior Full-stack Developer

Wil je werken in een professionele omgeving met enthousiaste, gemotiveerde collega’s en je develop-skills verder ontwikkelen? Dan is dit een baan voor jou! Als developer werk je samen met andere collega’s aan Scienta, een webapplicatie voor onze klanten. Heb je aantoonbare ervaring met PHP, TypeScript en webdevelopment en wil je hier graag verder in groeien? Dan willen we jou in ons team hebben.

Wat ga je doen?

Als full-stack developer ben je medeverantwoordelijk voor het gehele softwarepakket. De lijnen binnen het developmentteam zijn kort, de sfeer is informeel en iedereen kent zijn kwaliteiten en weet waar hij/zij goed in is.

Je wordt gestimuleerd nieuwe technieken en innovaties toe te passen. Je levert input over innovaties en denkt na over nieuwe dingen die wij met Scienta zouden kunnen doen. We programmeren op hoog niveau in PHP, maar ook in TypeScript. Naast onze eigen in-house ontwikkelde codebase werken we met gerenommeerde frameworks zoals Angular, Doctrine2, Symfony 4 of SASS. Ook zijn we serieus bezig met DevOps in de vorm van containerization van Scienta in Docker containers. Je bent gemakkelijk in staat de oversteek te maken van Front-end naar Back-end, alsof deze twee werelden samenvloeien.

Je werkt aan één softwareproduct en dat doen we op het hoogste niveau. Geen gehaaste projecten, maar de rust om iets goed neer te zetten en écht de diepte in te gaan. Geen ‘website bouwen’, maar een enterprise-applicatie verder ontwikkelen waar duizenden organisaties in binnen- en buitenland gebruik van maken.

Het Scienta Ecosysteem

Het Scienta-platform bestaat uit een breed ecosysteem: een grote client-side Web App die communiceert met een RESTful webservice, diverse back-end systemen geschreven in PHP en Node.js, databases zoals MySQL, MongoDB, Elastic en Redis en dit alles volledig gedeployed in Docker-containers.

Wij houden van hoogwaardige full stack websoftware-development. Het web heeft onze focus, in de breedste zin: van hoogwaardige Typescript in de browser, via moderne PHP naar grote backendsystemen, zoals Workflow Engines en Job Schedulers. In het grote bereik van ons ecosysteem ligt er voor iedere developer een uitdaging om z’n kennis te verdiepen en te verbreden, of je nu een junior bent of al jaren meedraait in de development-wereld.

Ook houden we van Object Georiënteerd programmeren volgens state-of-the-art principes. Dit kan in PHP, aan de back-end, maar ook in de browser met Typescript of in JavaScript (ES6+). Front-end is voor ons serieus programmeren, niet kleurtjes uitzoeken in Photoshop of jQuery-plugins implementeren. In het hedendaagse development-landschap is het traditionele verschil tussen front-end en back-end programmeren compleet verdwenen. Benieuwd? We laten het je graag zien!

Full-stack bij Scienta

Als Full-Stack developer bouw je mee aan de kern van Scienta. Het gehele Scienta Ecosysteem ligt aan je voeten: client-side development met TypeScript, de styling van Scienta met regelen met SASS (SCSS), server-side development in PHP en Node.js tot aan DevOps-projecten, zoals de containerization van Scienta met behulp van Docker en Kubernetes.

Wil je jezelf verdiepen, verbreden en je bezig houden met de architectuur van een moderne Web App? Je leest onze visie op softwaredevelopment hier.

Wie ben jij

Je hebt minimaal HBO denkniveau en wilt het beste uit jezelf halen. Je bent pro-actief en een creatief denker met een open mind en je wilt uitgedaagd worden. En niet onbelangrijk, je moet de capaciteiten hebben om ons niveau aan te kunnen. Voorgaande zin heeft je niet bang gemaakt, sterker nog; het spreekt je wel aan! Dit is waar je een glimlach op je gezicht van krijgt:

  • Op serieus niveau Web Apps ontwikkelen in Typescript, met behulp van Angular
  • Niet bang zijn voor datalagen en webservices
  • Design Patterns zoals ORM, MVC/MVVM, etc. spreken je aan
  • OO denken, praten, lezen en schrijven

Wie zijn wij

Wij zijn de Scienta. Scienta is slimme cloudsoftware om organisaties beter te managen. Dat doen we al meer dan tien jaar voor duizenden organisaties in binnen- en buitenland. Organisaties managen hun processen in Scienta, gebruiken het als kwaliteits- of documentmanagementsysteem of als sociaal intranet.

Net zoals we met onze software het verschil willen maken, maakt iedereen in ons team ook het verschil. Scienta wordt gemaakt en verkocht door een gepassioneerd en groeiend team. We worden gedreven door creativiteit, willen het beste uit onszelf halen en maken gebruik van de nieuwste technieken. Ontspanning, vrijheid en plezier vinden we minstens net zo belangrijk. Daarom zie je ons elke dag met hetzelfde enthousiasme een potje tafelvoetballen.

Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden (25 vakantiedagen, pensioen, reiskostenvergoeding, etc.), leuke bedrijfsuitjes, een altijd goed gevulde koelkast, royale lunch en veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Solliciteren

Contact

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je gewoon even telefonisch contact, laat het ons weten. Je kan ons ook direct bereiken op 0341 – 700 250 (vraag naar Marit de Bruin).

CONTACT