Wij hebben je hulp nodig

Ken jij iemand die toe is aan een nieuwe development uitdaging? Die wil werken in een ambitieus softwareteam? Heb jij jouw teamgenoot, oud-klasgenoot, Facebook vriend, oud-collega of familielid enthousiast gemaakt over het werken bij Scienta? Dat is mooi, want jouw netwerk is geld waard!

Scienta zoekt slimme mensen en daarom helpen wij jouw netwerk graag aan een leuke baan als developer. Wanneer jij vindt dat iemand goed bij ons past, dan horen wij dat graag. Breng je een nieuwe developer aan, dan ontvang je een bonus van 2.000 euro.

Wat zijn de voorwaarden voor het ontvangen van die 2.000 euro?

Om misverstanden te voorkomen en duidelijkheid te creëren, hanteren wij een aantal voorwaarden. Zo weet je goed wat je kunt verwachten en of jij voor de 2.000 euro in aanmerking komt.

De voorwaarden

 • De bonus is alleen van toepassing op het aanbrengen van een developer.
 • De bonus voor het aanbrengen van developer bedraagt 2.000 euro.
 • Deelname staat open voor iedereen.
 • Developers waarvoor geldt dat het CV in de afgelopen 6 maanden bij Scienta in de database is gekomen, worden als reeds aangemelde kandidaten beschouwd.
 • Voor aangebrachte kandidaten, die de afgelopen 12 maanden contractueel aan Scienta zijn verbonden (bijvoorbeeld ingehuurde medewerkers, contractors, oud-medewerkers) wordt geen premie toegekend.
 • Voorwaarde voor de uitkering van de bonus is dat we terug kunnen vinden dat de kandidaat door jou is aangebracht. De declaratie van deze bonus moet binnen een half jaar na de start van de aangebrachte kandidaat zijn ingediend.
 • De aanbrengpremie wordt toegekend voor developers die starten op basis van een contract voor bepaalde tijd of een jaarcontract bij Scienta. Deze aanbrengpremie geldt niet voor het aanbrengen van ingehuurde medewerkers en stagiairs.
 • Developers die niet zijn aangenomen binnen een periode van 6 maanden na het aanbrengen, worden als niet geschikt beschouwd. Voor deze kandidaten geldt dat het aanbrengproces wordt gesloten.
 • Je ontvangt een aanbrengbonus als de proeftijd (1 maand) van de door jou aangebrachte developer overloopt in een contract voor bepaalde tijd.
 • Wanneer een developer door meerdere personen is aangemeld, dan kan alleen de eerste aanbrenger voor een aanbrengbonus in aanmerking komen.
 • Wanneer je in dienst bent bij Scienta en je levert een developer aan: De aanbrengbonus (bruto) wordt uitbetaald bij de eerstvolgende salarisbetaling van de aanbrenger na de succesvolle proeftijd van de aangebrachte developer.
 • Wanneer je niet in dienst bent bij Scienta en een developer aanlevert: De bonus wordt uitbetaald na een succesvolle proeftijd van de aangebrachte developer. Je wordt via een overschrijving naar een bankrekeningnummer uitbetaald. Als aandrager ben je zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van het juiste rekeningnummer.

Hoe kan ik iemand aanbrengen?

Iemand aanbrengen is simpel. Stuur een e-mail met de naam en contactgegevens van degene die je wilt werven naar hr@scienta.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op met de kandidaat. Wanneer jouw kandidaat zelf wil solliciteren, zorg dan dat ook jouw naam vermeld wordt in zijn of haar sollicitatie.

Heb je nog vragen neem gerust contact op met Marit de Bruin.